Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner! Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

Bli ledare i Karis Flickorna!


Läs mer om dina möjligheter här eller navigera till artiklarna via följande länkar:

 

Annika Rönnblad, 23 år:
"Ledarskapsfärdigheter och merit på CV"

Kia Exell, 15 år:
"Roligt att vara scoutledare"

Sara Laine, 34 år:
"Att kombinera scouting med småbarn"

Amelie Lignell, 25 år:
"Scouting kan ge inspiration för yrkesbana"

BLI MEDLEM

Om du vill bli medlem i Karis Flickorna kan du ta kontakt med kårchefen eller direkt med ansvariga ledaren för din åldersgrupp. Som medlem betalar du en medlemsavgift till kåren i början av januari varje år, tidningen Scoutposten skickas hem till dig regelbundet och med ditt scoutkort har du också möjligheten att få rabatt i scoutbutiker. Det är möjligt att börja scouterna även som vuxen. Om du önskar kontakta ledarna per e-post hittar du kontaktuppgifterna här. Läs mera om vad det innebär att vara medlem i Karis Flickorna nedan, och vilka medlemsförmåner du har i balken till vänster. 

 

 

I början av varje år skickar kåren medlemsavgiftsräkningen ut per post till alla medlemmar tillsammans med vårinfon. VARJE MEDLEM SOM ÄR INSKRIVEN I KÅREN DEN 31.12 ÄR SKYLDIG ATT BETALA MEDLEMSAVGIFTEN FÖR FÖLJANDE ÅR! Om man inte vill fortsätta som medlem i kåren och inte vill betala medlemsavgift för följande år måste man meddela kårens medlemsregisteransvariga Hanna Tallberg eller patrulledaren om detta senast 30.12 skriftligen per mail eller sms. Ifall scouten är under 18 år skall målsman göra denna anmälan. 

Storleken på medlemsavgiften beslutas varje höst på höstmötet och är mycket beroende på vilken avgiften till WOSM och WAGGGS samt FS och FiSSc är.

Medlemsavgiften i Karis Flickorna för år 2018 är 55€ för gamla medlemmar och 65€ för nya medlemmar som börjar på våren, och 37,50€ för nya medlemmar som börjar på hösten.