Stöd vår vandringsresa till Our Chalet!

Under år 2023 pågår ett stort projekt inom de äldre åldersgrupperna i kåren som involverar alla scouter som fyller 15 år under 2024. Vi planerar en vandring till Schweiz i maj 2024 där vi under fyra dagar höjer gemenskapen bland de äldre scouterna och ledarna genom att besöka scoutcentret Our Chalet i Adelboden. Resan är en unik möjlighet för våra medlemmar att ta del av scoutkultur utomlands. Att satsa på de äldre åldersgrupperna är viktigt, då vi vill att de fortsättningsvis känner att scouting är en rolig och viktig hobby för dem, så att de även stannar kvar i framtiden och hjälper att driva kåren framåt med de övriga ledarna. 

Vandringen är en stor ekonomisk satsning både för kåren och för de deltagande scouterna och därför samlar vi kontinuerligt in medel för att dra ner kostnaderna för våra deltagare.

Så här kan du understöda oss:

Låt oss ordna ert barnkalas!

Fyller ditt barn år? Anlita oss för att skapa ett roligt utomhuskalas med hotdogs, skattjakt och lekar i centrala Karis! För att boka, kontakta Linda Martelius, linda.marterlius@gmail.com.

Låt oss göra jobbet åt dig!

Behöver du hjälp med till exempel inventering, packning eller andra små jobb? Har ditt företag, eller någon du känner, ett jobb som en förening kunde utföra mot betalning? Vi rör oss i västnyland och är intresserade av alla små uppdrag. Alla pengar går oavkortat till Karis Flickornas vandring 2024.

Hör av er till: Sara Laine, 044 788 7608