Aktuellt

Hej Karisflicka och förälder!

Gott nytt år 2022! I skrivandets stund är det svårt att planera vårens verksamhet pga. coronaläget som är svårare än på länge. Vi ledare har därför bestämt oss för att avvakta tillsvidare gällande att fysiskt samlas till veckomötena. Vi hoppas på att kunna inleda de fysiska träffarna igen från och med v. 6. Mera info kommer per e-post.

Vi följer naturligtvis med läget och myndigheternas rekommendationer som kan komma attförändras under våren.

För att tipsa om lite aktiviteter man kan göra under januari kommer vi att varje vecka publicera en aktivitet på Karis Flickornas Instagram och Facebook. Följ oss där för att ta del av innehållet!

Scouting handlar mycket om gemenskap, kompisar, samarbete och att lära sig genom att testa på nya saker. Därför känns det extra jobbigt att vi igen är i den här situationen att vi inte fysiskt kan träffas på ett säkert sätt. Vi hoppas alla håller ut lite till så att vi kan ha extra roligt då vi träffas nästa gång. Ta under tiden tillfället i akt och ring eller skriv till någon kompis för att höra hur hen har det, nu behöver vi alla bry oss lite extra om varandra.

Hanna Tallberg
Kårchef

Mer information

Mera info om vårens evenemang delas ut på gruppernas möten och skickas per e-post ett par veckor före respektive
evenemang. Om det är någonting du undrar över är det bara att ta kontakt med närmaste ledare. Vi har skickat ut Vårinfon till de e-postadresser som finns i vårt medlemsregister Kuksa. Har du inte fått e-post? Då har vi antagligen inte din e-postadress. Vänligen meddela din e-postadress till Hanna Tallberg eller Petra Tigerstedt.

Vi önskar att varje medlem och icke-myndiga medlems förälders e-postadress finns i vårt medlemsregister så att vi
kan hålla er uppdaterade om vad som är aktuellt inom kåren. Kontaktuppgifter till ledare och styrelsen hittar du ovan. Vi tar gärna emot feedback och tveka inte att höra av dig om du har några frågor om vår verksamhet! Vi finns även på facebook, instagram samt uppdaterar vår hemsida med aktuell info.