Aktuellt

Hej Karisflicka och förälder!
Hösten närmar sig och vi ska igen dra igång veckoverksamheten. Hoppas du hade möjlighet att delta i sommarens scoutläger och kanske annars också
sovit i tält eller rört dig i naturen! I höst har vi ledare planerat in evenemang där alla kårens medlemmar har möjlighet att delta tillika, dvs. kårstart, kårmöten, hajk och julfest. Vi hoppas att efter en paus på par år igen kunna träffas allihopa
så att alla får umgås och lära känna varandra oavsett åldersgrupp.

Förutom att man kan delta i möten och evenemang ordnade av Karis Flickorna kan man som scout även delta i evenemang och kurser (t.ex. Första Hjälpen) arrangerade av Finlands Svenska Scouter (FiSSc), dvs. förbundet för alla svenskspråkiga scoutkårer i Finland. Info om evenamngen hittas på http://www.scout.fi.

Om du vill göra mer scoutigt på din fritid kan jag tipsa om Scouterna i Sverige som sammanställt en aktivitetslista med 100 scoutiga aktiviteter, där är det bara att gå in och välja och vraka här. Låter det inte spännande att göra plättar på en plåtburk? 😀

Hanna Tallberg
Kårchef

Höstens evenemang

 • Kårstart 29.8.2022
  Vi startar höstens termin alla tillsammans måndag 29.8. kl. 18.00-19.30 i nya Fokus-huset (Centralagatan 90). Där bekantar vi oss bl.a. med nya bibban. Pga. trakteringen vill vi att du anmäler dig senast fredag 25.8.
 • Kårmöte med tema orientering lördag 17.9 kl. 11-13
  Vi träffas vid Påminnes parkering. Ta med kläder enligt väder, fylld drickaflaska och kompass (om du har). Noggrannare info av egen gruppledare eller Linda (040-8447919) eller Sara (044-7887608).
 • Kårhajk 8-9.10
  Mer info senare.
 • Kårmöte 7.11 kl. 18-19.30 i Borgkila
  Mer info senare.
 • Julfest 12.12 kl. 18-19.30 i Borgkila
  Mer info senare.
Foto av eberhard grossgasteiger pu00e5 Pexels.com

Mer information

Mera info om höstens evenemang delas ut på gruppernas möten och skickas per e-post ett par veckor före respektive
evenemang. Om det är någonting du undrar över är det bara att ta kontakt med närmaste ledare. Vi har skickat ut Vårinfon till de e-postadresser som finns i vårt medlemsregister Kuksa. Har du inte fått e-post? Då har vi antagligen inte din e-postadress. Vänligen meddela din e-postadress till Hanna Tallberg eller Petra Tigerstedt.

Vi önskar att varje medlem och icke-myndiga medlems förälders e-postadress finns i vårt medlemsregister så att vi kan hålla er uppdaterade om vad som är aktuellt inom kåren. Kontaktuppgifter till ledare och styrelsen hittar du ovan. Vi tar gärna emot feedback och tveka inte att höra av dig om du har några frågor om vår verksamhet! Vi finns även på facebook, instagram samt uppdaterar vår hemsida med aktuell info.