Spejarscouternas förläggning 23-24.11.2018 på Davatorp, Ekenäs

IMG_0578

Fredag 23.11

Vi kom hit lite sent då vissa svårigheter uppstod på vägen hit. När vi väl kommit fram började vi göra pizzor, vissa skar pålägg och de andra gjorde degen. Efter att vi ätit pizzorna började spelkvällen. Det fanns många olika spel, men Alias var det populäraste. Medan vi spelade lyssnade vi på musik i alla dess slag. Det fanns allt från 80-tals sånger till mumin, allt enligt vad som önskades. Då klockan var tolv låg alla i sina sovsäckar och somnade ganska snabbt.

Lördag 24.11

Lördag morgon halv nio tiden steg vi upp, vissa for och tog ett morgondopp i bäcken. Sen var det dags för morgonmål och packning. Sen for vi ut och hugga ved. Efter vedhuggningen hade vi en övning med värderingar och en lek. Sen var det dags för lunch som vi gjorde på trangia. Efter det diskade vi och åkte hem.

 

Skrivet av ”Klorofyllkornen”
Elina, Frida, Eden och Mathilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s