Flickor kan! – förläggning för vargungar 9-10.3

KF:s vargungar kommer att ha en förläggning 9-10.3 på Davatorp.

Med internationella kvinnodagen i tankarna har vi temat FLICKOR KAN och vargungarna provar på sådant de kanske inte gjort förut. Vi kommer att vara ute och öva olika scoutfärdigheter som vi inte kan göra inomhus under våra möten samt öva på övernattning i grupp inomhus

Vi övar oss i olika scoutfärdigheter och gör delar ur spåren Elden och Utfärd, som bland annat innefattar att göra upp och hantera eld säkert, sätta upp vindskydd, laga mat på stormkök – allt varvat med roliga lekar!

Vi tar gärna hjälp av er föräldrar under detta evenemang, endera några timmar eller hela evenemanget. Kanske vill du vara kökshjälp eller hjälpa till med programmet? Eller kanske er dotter är ovan med att sova borta?

Alla extra händer och ögon är alltid till hjälp. Detta är även chansen för dig
som förälder att få vara med och ta del av din dotters hobby och själv lära dig lite mera om scouting – passa på och delta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s