Minnen från sommarens läger Komet ’19

Till en av scoutårets höjdpunkter hör utan tvekan sommarlägren. I år ordnade Karis Flickorna läger tillsammans med Karis Gossarna, Ekenäs Skogsvandrare och Ingå Scouter. Drygt 40 ivriga Karisflickor deltog i ”Komet ’19”, totalt var vi 106 personer på läger.

Söndagen 28.7 inleddes lägret vid Karis Gossarnas stuga ”Granhyddan” i Hållsnäs, Svartå. Årets lägertema var “Komet” och vi tog bland annat ta upp rymden samt miljö & klimat under lägerprogrammet. På programmet stod även traditionellt scoutiga aktiviteter som att övernatta i tält, paddling, stämningsfullt lägerbål, äventyr i skogen och riktigt mycket fiilis!

Lägerchef Claus från Karis Gossarna hälsade alla lägerdeltagare god morgon efter den första natten på läger.

Paddlingsturer hör sommarläger i Hållsnäs till.

När de yngre lägerdeltagarna hade åkt hem var det dags för Spejarscouterna och Explorerscouterna att få bege sig av på patrullrådd och nattmanöver. Tävlingen inleddes med en spännande bårstafett för att avgöra vilket lag som skulle få starta först.

Det blev i det stora hela ett lyckat läger med många roliga programinslag och nya vänskapsband som knöts. Tack till alla som var med och förverkligade årets läger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s